Relația dintre Prințul Harry și actrița Megan Markle, tot mai serioasă. Cum au fost suprinși

0
74

Prințul Harry și actrița Meghan Markle par să aibă o relație din ce în ce mai serioasă. Cei doi au fost văzuți în sudul Londrei, unde au cumpărat un brad de Crăciun, relatează The Telegraph.

Cei doi au ales un brad de aproape doi metri înălțime, pentru care au plătit 65 de lire, după ce au analizat mai mulți pomi. Mai mult, Prințul Harry și actrița americană au stat puțin de vorbă cu angajații magazinului. Vedeta americană s-a plâns chiar de temperaturile scăzute din Marea Britanie. Aceștia ar fi dus apoi bradul la palatul Kennsington, acolo unde locuiește Prințul Harry, alături de Prințul William și Kate Middleton.

Se pare că cei doi își vor petrece mai devreme Crăciunul, deoarece Harry va merge de sărbătorile de iarnă la reședința regală de la Sandringham. Actrița s-ar putea să nu-l însoțească, deoarece protocolul regal interzice acest lucru, deoarece nu este logodită oficial cu prințul Harry.

Cu toate acestea, zvonurile de logodnă au apărut în presa britanică. Logodna ar fi avut în secret, așa cum a fost inițial și cea dintre Prințul William și Kate Middleton.

Un lucru este însă cert. Prințul Harry, în vârstă de 32 de ani, și actrița Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, care formează un cuplu din luna august, par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments