Alexandra de la Asistență Socială, bagă bărbații în boală

0
1696

Apopei Alexandra este o tânără în vârstă de 27 de ani din Fălticeni, care în 2012 a migrat pe meleaguri bahluiene pentru a urma cursurile universitătii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Pe lângă facultate, frumoasa fălticeneanca mai frecventează cu sfințenie și cluburile de fițe din Iași, alături de prietene și sora ei, tunată.

Poze în toaletă și chefuri cu manele

Pagina de Facebook a divei este bucșită de poze sexy ce înnebunesc fanii, care o

asaltează cu sute de like-uri și comentarii. Juna dependentă de like-uri și de camera frontală a telefonului, nu face doi pași fără a încărca pe pagina sa un selfie în ipostaze care de care mai deocheate, toaletele cluburilor, mașinile și camerele de hotel fiind locațiile preferate.

Chiar dacă frecventează petrecerile cu muzică house, deja celebre de pe litoralul românesc, Alexandra declară că este manelistă și se mândrește cu asta, ea postând mai multe filmulețe de la „adunări” unde atmosfera este intreținută de manelisti celebri.

GALERIE FOTO

Ea călare pe birou, copiii la Counter Strike

După o noapte de distracție, alcool și priviri admirative din partea baieților cu gulerul ridicat și părul făcut cu placa, fashionista cu boticul țuguiat merge la serviciu. Domnișoara Apopei lucreaza la DGASPC ca asistent social. Prințesa manelistă a postat o poză de la serviciu în care apare într-o ținută decentă, cu ”poponețul” pe birou, supraveghind niște copii. Se pare că nu este un candidat la „angajatul lunii” din moment ce „căprioara” este mai preocupată de poză decât de copii, care au încins un Counter Strike în rețea până termină „doamna”.

Sexy asistenta socială

Domnișoara asistent social cu viză de flotant la Fratelli are o afinitate pentru filosofie, ea postând zeci de citate de la filosofi celebri precum Nimenidenicaieri, @mio_alin, Audrey Hepburn, Octavian Paler și multe alte minți luminate. Pe lângă pasiunea pentru modă, machiaj și clubbing,  Alexandrei îi place și să citească. La rubrica „Cărți”, sexy asistenta socială a adaugat o singură carte: „Consumatorul de suflete” de Codin Maticiuc.

 

Andrei VILICHE

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments