Ea este Miss Anorexia! Una dintre cele mai frumoase femei din România a ajuns piele şi os!

0
368

 

Declarată nu de mult cea mai frumoasă femeie din România, Violeta Salanta, bistriţeanca care a fost implicată anul trecut într-o licitaţie scandaloasă de 2 milioane de euro, a ajuns piele şi os!

Una dintre cele mai frumoase românce a ajuns de nerecunoscut, în urma unui scandal care a ţinut în priză toată opinia publică. Este vorba de Violeta Salanta, o bistriţeanca în vârstă de 22 de ani, care a câştigat titlul de Miss World România, în 2009, iar doi ani mai târziu a primit distincţia de Top Model of the World.

 

Anul trecut bruneta a ajuns în mijlocul unei controverse iscate în jurul unei licitaţii de două milioane de euro, bani castigated e o firmă de deszăpezire une atât ea, cât şi sora ei, figurau ca fiind acţionare.

 

Fetele s-au dezis de această afacere ulterior, însă misterul tot nu a fost înlăturat cu privire la participarea lor în această companie care a încasat un cec uriaş pentru a deszăpezi judeţul Dâmboviţa.

 

Ba chiar ca să nu mai fie luată la întrebări pe acest subiect, ea a preferat să plece şi să relaxeze în însoritul Băli, din Indonezia, alături de sora ei. Doar că, din cauza suprarailor probabil, silueta frumoasei brunete a suferit modificări de-adreptul halucinante!

 

Violeta, care obişnuia să întoarcă toate capetele pe oriunde mergea, a ajuns acum numai piele şi os! Prietenii ei s-aud eclarat îngrijoraţi de modul în care arata acum, ba chiar i-au atras atenţia cât este de periculos să ajungă atât de slabă şi i-au spus să nu slăbească şi mai mult de-atât.

Înainte de a câştiga toate aceste premii pentru frumsuete, Violetă a lucrat într-o pizzerie din Bistriţa.

Un alt moment de cumpănă din viaţa ei s-a întâmplat în 2009, atunci când bistriţeanca a fost victim unui accident de circulaţie destuld e grav, dup ace a fost lovită de un scuter, în timpc e traversa neregulamentar. Ea a avut nevoie de o perioadă lungă de recuperare, după ce a fost rănită la ambele picioare.

 

Sursa: cancan

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments