TEO TRANDAFIR şi ANTONIO PASSARELLI vorbesc DESCHIS despre RELAŢIA dintre EI!

0
126

Prezentatoarea de televiziune şi bucătarul Antonio Passarelli au o relaţie cu totul specială. Cei doi au făcut mărturisiri despre legătura dintre ei în cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru o emisiune de la Kanal D.

 

Despre moderatoarea de televiziune Teo Trandafir şi colaboratorul ei de la „teo Show”, bucătarul Antoni Passarelli, s-a spus că ar avea o relaţie.

Cei doi au intrat în direct la o emisiune de la Kanal D, undeau explicat care este, de fapt, legătura dintre ei.

 

Antonio face parte dintre cei mai deştepţi bărbaţi din viaţa mea. Sunt onorată să lucrez cu acest om pe care îl iubesc din adâncul sufletului meu. Nu mă ruşinez deloc şi o spun cu toată sinceritatea. Aş face orice să continui să lucrăm împreună şi ca toată povestea noastră să continue, pentru că învăţ în fiecare zi lucruri de la el, pe care mi le predă cu tandreţe şi nobleţe.

 

Are toate calităţile pe care le-am visat vreodată la un bărbat, prieten, companion. Antonio Passarelli este un om absolut special din viaţa mea„, a declarat Teo Trandafir.

 

Întrebată direct dacă formează un cuplu în viaţa personală cu bucătarul Antonio Passarelli, ea a răspuns:

„Eu înţeleg întrebarea. Crezi în cuvânt de onoare? Atunci răspunsul este NU”.

 

La rândul lui, bucătarul Antonio Passarelli a vorbit despre ceea ce îl leagă de vedeta de televiziune Teo Trandafir:

„Noi deja formăm un cuplu. Dacă printr-un cuplu se înţelege două persoane care să se bage sub plapumă într-o cameră de hotel, atunci… Eu cu Dan Bittman am format un cuplu. Este importantă la maximum chimia pe care o ai cu un om, cu persoana cu care hotărăşti să trăieşti o parte din viaţă... Şi e Teo. Eu acum trăiesc o parte din viaţă cu Teo...Nu pot să o invit la un suc să discutăm despre ce îi place ei pentru că avem probleme… Mă simt extraordinar în prezenţa ei”.

 

Sursa: libertatea

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments