Zsa Zsa Gabor a murit. Actrița avea vârsta de 99 de ani

0
85

Actriţa de origine maghiară Zsa Zsa Gabor a murit duminică după-amiază la vârsta de 99 de ani. 

Agentul Ed Lozzi a anunţat că actriţa de origine maghiară a murit în urma unui atac de cord, în propria locuinţă, ea urma să împlinească 100 de ani în februarie.

Zsa_Zsa_Gabor___i-a_dat_seama_c___medicii_i-au_amputat_piciorul_1.jpg

În luna februarie, actrița a fost internată de urgență din cauza unei infecții plâmâni de la un tub cu care era hrănită. Soțul lui Zsa Zsa, Frederic von Anhalt, a explicat atunci pe site-ul actriței că au chemat medicii acasă pentru a-i scoate puroiul, însă aceștia nu au reușit și au luat –o la spital.

Starul a făcut în ultimii ani mai multe vizite la spital, iar în 2011 i-a fost amputat și un picior din cauza problemelor medicale.

Zsa_Zsa_Gabor___i-a_dat_seama_c___medicii_i-au_amputat_piciorul_2.jpg

Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale, fiind la un moment dat căsătorită cu fondatorul lanţului hotelier Hilton.

0-307525-zsazsagabor.jpg

În 1936, ea a fost desemnată Miss Ungaria, o adevărată rampă de lansare pentru cariera ei de la Hollywood, unde s-a mutat după izbucnirea celui de-al doilea Război Mondial. Ca actriţă, a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune, dar cele mai bune roluri ale sale sunt cele din„Moulin Rouge“ (1952) şi „Stigmatul răului“ (1958). În 2002, venerabila actriţă a fost victima unui accident rutier grav, în urma căruia a rămas parţial paralizată, iar în 2005 a suferit şi un accident cerebral.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments