A treia oara e cu noroc! Adi Mutu: ”Lucrez cu mine zi de zi pentru a fi un soț cât mai bun pentru femeia pe care o iubesc!”

0
87

Doi ani de relație, primul lor copil, un inel de Ziua Îndrăgostiților. Așa arată povestea lui Adi Mutu alături de Sandra, tânăra de 23 de ani cu care s-a mutat din prima zi de relație. După două căsnicii încheiate, fostul fotbalist pare că și-a găsit acum sufletul-pereche. Cel puțin așa reiese din interviul pe care cei doi au acceptat să-l acorde revistei VIVA!, care, de astăzi, se găsește la toate punctele de difuzare a presei.

Din motive legate de întârzierea pronunțării sentinței judecătorești de recunoaștere a divorțului fostului fotbalist pe teritoriul României (nr: divorțul de Consuelo), cununia cu Sandra Bachici a fost amânată pentru Ziua Îndrăgostiților, când cuplul va sărbători și doi ani de relație. Asta însă nu i-a împiedicat pe cei doi să-și întemeieze deja o familie. Sandra îi va dărui lui Mutu cel de-al patrulea copil, iar el, în schimb, toată iubirea lui. „În mod cert sunt o variantă mai matură a mea acum, văd altfel conceptul de relație și lucrez cu mine zi de zi pentru a fi un soț cât mai bun pentru femeia pe care o iubesc. Împlinesc 38 de ani, cred că era timpul pentru niște schimbări în viața mea sentimentală”, a mărturisit el în VIVA!. Iar sarcina Sandrei evoluează perfect.

adi mutu sandra bahici viva

Sandra îi adoră copiii

”Sunt extrem de fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot. Eu efectiv nu am știut ce înseamnă grețurile, îmi sunt străine simptomele cu care se confruntă majoritatea gravidelor“, susține viitoarea doamnă Mutu. Până își va strânge odorul în brațe, aceasta exersează rolul de mamă pe ceilalți copii ai fostului fotbalist, pe care i-a îndrăgit de la primele întâlniri online: „Vorbim mereu pe Facetime, atât cu fetele, cât și cu Mario. Adi are niște copii adorabili și îmi face plăcere să petrec timp cu ei, sunt părticică din el până la urmă, iar el e tot ce iubesc eu mai mult, sigur că îmi sunt dragi.“

Un interviu amplu și fotografii inedite cu cei doi în numărul de ianuarie al revistei VIVA!, de azi la toate punctele de difuzarea a presei.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments