Iulia Vântur: „Îi ofer lui Salman Khan toată iubirea mea”

0
255

Salman Khan va împlini 51 de ani peste câteva zile și Iulia Vântur, aflată în India, a avut grijă să dezvăluie presei ce îi oferă starului de la Bollywood de ziua lui. Declarația ei a pus iar  paie pe fac în presa de la Mumbai.

Iulia Vântur și Salman Khan nu vor deloc să clarifice în fața presei lucrurile privind relația lor, și deși neagă constant că i-ar uni o poveste de iubire, cei doi sunt mereu împreună și fac declarații controversate. Astfel, vedeta Pro TV a dat recent declarații presei din India, în care a dat asigurări că nu va lipsi de lângă Salman Khan de ziua lui, pe 27 decembrie, și că îi oferă în această zi toată iubirea și respectul ei. „Vreau să-i ofer toată dragostea mea și respect lui Salman de ziua lui”, a spus aceasta, potrivit The Indian Express.

Iulia Vântur a dansat pe melodia lui Salman Khan, însă fanii au criticat-o dur. „A întrecut limita”

Slaman Khan își sărbătorește de obicei ziua la ferma din Panvel, alături de familia lui și de prietena lui specială, Iulia.

Superba româncă se pare că are succes pe linie în India. După ce și-a scos un album cu starul indian Himesh Reshammiya, Iulia a avut o apariție de zile mari la premiile Stardust, unde a fost invitată să cânte chiar sub ochii lui Salman Khan.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments