EXCLUSIV/ Alexandra Stan, Moș Crăciun pentru consătenii ei. Strânge haine pentru locuitorii din Valu lui Traian

0
233

Alexandra Stan este Moș Crăciun pentru consătenii din Valu lui Traian, mai precis este mâna lui dreaptă pentru câțiva copii nevoiași din localitatea constănțeană. Proiectului său se suflet i s-a alăturat și iubitul ei, Bogdan, originar tot din Valu lui Traian.

 Alexandra Stan, roșcată și cu părul scurt

Dat fiind faptul că în timpul anului este plecată din țară, având concerte și turnee de promovare prin toată lumea, de Sărbători, Alexandra Stan alege să fie acasă, alături de familia ei. Anul acesta, Crăciunul nu o prinde doar alături de părinți, frați și nepoți, ci și de Bogdan, iubitul ei. Împreună cu el, dar și cu alți prieteni și apropiați, cântăreața a decis să organizeze un eveniment caritabil și să vină în ajutorul unor copii care provin din familii nevoiașe și cărora le va duce personal haine, jucării și dulciuri. Dat fiind faptul că atât părinții ei, cât și ai lui Bogdan locuiesc în Valu lui Traian, o localitate de lângă orașul Constanța, cei doi iubiți au decis să-i facă fericiți pe micuții din comuna lor.

alexandra stan cu bogdan

Alexandra Stan este Moș Crăciun încărcat cu haine și dulciuri

Așa se face că Alexandra și-a invitat fanii, dar și prietenii sau oamenii cu inima mare să vină să doneze haine, jucării sau alimente într-un local din Constanța, un restaurant de care se pare că se ocupă chiar partenerul ei de viață. Ea a postat pe toate rețelele de socializare locul de întâlnire cu fanii, dar și data limită, 23 decembrie, pentru a fi sigură că toți cei care vor să doneze vor avea șansa să o facă.

Alexandra_Stan_05.jpg

M-am hotărât să mă implic în astfel de activități și îmi doresc să continuu și anul viitor, din dorința de a le aduce bucurie celor mici. Sunt convinsă că sunt fericiți pentru toate cadourile pe care le vor primi, dar știu că este foarte important pentru ei și faptul că vom petrece timp împreună. Timpul petrecut cu copiii este neprețuit, atât pentru ei, dar și pentru mine, recunosc. Asta e doar o primă acțiune, dar chiar îmi doresc foarte tare ca anul viitor să dezvolt seria de acte caritabile pentru copii”, a spus Alexandra Stan.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments