Monica Davidescu își face brad de Crăciun din cărți. „Promit să-l mai îndrept până vine Moșul”

0
107

Monica Davidescu își face brad de Crăciun din cărți. Vedeta a găsit astfel o alternativă pentru a proteja brazii naturali.

Monica Davidescu vrea să protejeze natura, astfel că nu vrea sub nicio formă un brad natural de Crăciun.

 

Monica Davidescu își face face brad de Crăciun din cărți: protejează natura

 

Monica Davidescu își face face brad de Crăciun din cărți: protejează natura

Monica Davidescu își face face brad de Crăciun din cărți: protejează natura

Binecunoscuta actriță le-a explicat fanilor săi de pe inernet că este adepta brazilor alternativi de Crăciun. La fel ca și anul trecut, ea recurge la un pom făcut din cărți.

„Un brăduț ca el crește greu. Îl salut în fiecare an și sper că nu va fi tăiat de cineva pentru câteva zile în care, împodobit, așteaptă Moșul, apoi moare aruncat în ghenă. Lăsat să crească în pădure, ne răsplătește prin purificarea aerului pe care îl respiram și prin frumusețea lui perenă. Va creste mare, mare și peste zeci de ani va impresiona prin statura lui, alături de ceilalți frați lăsați să crească devenind parte din plămânul ce ne ține în viață.

Am alternative pentru brăduțul de Crăciun. Ca și anul trecut bradul din cărți (pe care promit să îl mai îndrept pâna vine moșul) sau imitația de plastic a bradului natural, care plin de luminițe arată foarte bine și primește cadourile sub el. Vă doresc și vouă inspirație în alegerea bradului alternativ și salvarea celor naturali”, a scris soția lui Aurelian Temișan pe contul său de pe o rețea de socializare.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments