Denisa de la Bambi și Cazacu s-au despărțit, dar nu și-au încheiat socotelile. Cine a dat-o de gol

0
429

Denisa de la Bambi s-a despărțit de iubit, însă au rămas în relații bune în continuare. Deși majoritatea cuplurilor nu mai vor să știe nimic unul de celălalt, cei doi încă își trimit mesaje. Artista a fost dată de gol de prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu”.

Denisa de la Bambi s-a despărțit de iubit, dar este în continuare amica lui Cătălin Cazacu. Invitată în platoul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, alături de sora ei Raluca, artista a povestit în ce relații mai este cu bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Surorile Bambi: Raluca și Denisa Tănase zâmbesc în timp ce sunt fotografiate

Surorile Bambi: Raluca și Denisa Tănase

Denisa de la Bambi s-a despărțit de iubit, dar nu a ruput legătura cu acesta

„Suntem doi foşti proşti. E minunat ca după o poveste de iubire să poţi să rămâi prieten. Aşa am zis noi că e mai bine.”, a declarat Denisa Tănase la Antena 1. Paula Chirilă a dat-o de gol pe Denisa că a vorbit prin mesaje înainte de emisiune cu Cătălin Cazacu. „Suntem foarte bine acum, în continuare vorbim ca şi până acum.”, a dezvăluit Denisa de la Bambi.

Denisa Tănase de la trupa Bambi a fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în urmă cu doi ani. Ulterior, cântăreața a început o relație cu pilotul Cătălin Cazacu. Acesta însă a ajuns la final chiar înainte de Sărbători. Deși nu mai sunt iubiți, cei doi s-au afișat tot împreună la un eveniment monden care a avut loc acum puțin timp.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments