Ieșeni amendați în urma unui scandal

0
85

Pe 9 iulie, între orele 7.00 și 13.00, agentii din cadrul Sectiei 1 au desfasurat o actiune pe linia depistarii, identificarii, conducerii la sediul politiei si audierii persoanelor care se sustrag cercetarilor în dosarele penale aflate în lucru la nivelul subunitatii, a depistarii persoanelor care se sustrag unor masuri de siguranta.

În cadrul actiunii au fost conduse la sediul politiei doua persoane, fiind solutionate trei dosare penale. De asemenea au fost aplicate 11 amenzi, în valoare totala de 1.800 de lei.

De asemenea, a fost identificata persoana banuita de comiterea a doua fapte de furt calificat de biciclete, comise în ziua de 31 martie din boxa a doua persoane vatamate din municipiul Iasi. În urma audierii, banuitul, P. Lucian, de 22 de ani, care este în prezent arestat prezentat într-o alta cauza, a fost recuperata  una dintre bicicletele sustrase.

Mai mult, S. Dumitru, de 27 de ani, si C. Alex, de 25 de ani, ambii din Iasi, au fost amendați cu cate 400 de lei, întrucât, în timp ce se aflau în zona parcului Piata Voievozilor, din municipiul Iasi, au provocat scandal, tulburând ordinea.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments