REACŢIA ŞOCANTĂ a unui tânăr când iubita l-a anunţat că e însărcinată

0
66

Povestea de iubire dintre Ben Blakeley, 22 de ani şi Jayden Parkinson, 17 ani, s-a încheiat tragic după ce tânăra şi-a anunţat iubitul că e însărcinată.

Ben Blakeley, 22 de ani şi Jayden Parkinson, 17 ani, din Marea Britanie, trăiau o dragoste cu năbădăi. Cei doi îndrăgostiţi se certau des, acum erau împreună, acum nu erau. Pentru a-l face să se întoarcă la ea, tânăra îl şantaja deseori pe iubit spunându-i că a rămas însărcinată.

Ironia sorţii a făcut ca ulciorul să nu-i meargă la de multe ori la apă. Pentru că certase din nou cu iubitul ei, Jayden Parkinson l-a anunţat din nou că este însărcinată, asigurându-l că de data asta sarcina e pe bune. În plus, tânăra l-a ameninţat că va poştă pe conturile de socializare ale lui Ben Blakeley imagini şi materiale video cu ei în ipostaze indecente.

Conform declaraţiilor sale, Ben Blakeley a mers să se întâlnească cu iubita lui pentru a lămuri lucrurile. Tânărul a rugat-o să-şi facă un test de sarcină chiar în faţa lui. Lucrurile au degenerat rapid într-un conflict care s-a încheiat cu moartea tinerei. Anchetatorii au declarat că fata a fost strânsă de gât de iubitul ei.

Partea interesantă abia acum urmează! Ben Blakeley neagă acuzaţiile de crimă. El susţine că moartea tinerei a fost doar un accident. A recunoscut că a strâns-o de gât, însă susţine că era vie când a lăsat-o să cadă pe jos. Conform spuselor sale, tânăra a încercat apoi să fugă de el, dar s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut peste un pod din apropiere. A murit pe loc.

„Jayden era însărcinată o dată la câteva săptămâni”, a declarat Ben Blakeley la proces, rapoartele autopsiei confirmând că tânăra nu era însărcinată. Bărbatul a povestit că a intrat în panică şi a ascuns cadavrul iubitei în mormântul unui unchi de-al său care decedase cu câţiva ani în urmă. Tânărul este judecat pentru omor calificat, profanare de cadavre, obstrucţionarea justiţiei, precum şi pentru infracţiunea că a privat familia victimei de o inmormnatare creştinească.

 

Sursa: kanal d

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments