BACALAUREAT 2014. Un elev din Suceava a murit după ce i s-a făcut rău în timpul examenului

0
321

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Suceava a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul unei probe a examenului de bacalaureat. Cu toate eforturile mamei sale de a-l readuce la viaţă, elevul şi-a dat ultima suflare chiar în mâinile acesteia.

 

Mama lui Ilie Mutescu povesteşte cu durere în suflet cum au decurs ultimele două zile din viaţa fiului ei. Elevului i s-a făcut rău în timp ce susţinea probă la limba şi literatura română, potrivit cancan.ro. A mers cu el la medic imediat ce a terminat examenul, a fost trimis la spitalul din Rădăuţi pentru analize mai amănunţite, iar apoi a fost trimis acasă.

Acasă, tânărul s-a simţit în continuare rău, iar spre dimineaţă totul s-a agravat. „Am simţit în mâinile mele că se lasa cu totul. Am spus cred că e gata. L-am lăsat jos, i-am făcut frecţie la mâini, l-am apăsat la inimia, i-am făcut tot ce am putut eu că o mamă. Când a ajuns salvarea nu a mai avut ce să îi facă. În braţele mele a murit”, a povestit femeia cu lacrimi în ochi.

La autopsie, medicii au descoperit că băiatul a murit din cauza unei ocluzii intestinale, un blocaj la nivelul intestinului.

Sursa: rtv

 
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments