Andreea Bălan prăpădeşte o avere pentru IUBITUL american!

0
61

Ce face dragostea din om! Andreea Bălan şi-a revenit rapid după ce Keo i-a dat lovitura de graţie, ea găsindu-şi fericirea în braţele unui american chipeş, pe care l-a cunoscut la Barcelona. E dispusă chiar să sacrifice mii de euro ca să-l vadă.

Bălanca n-a stat să plângă prea mult în pernă după ce l-a mirosit pe Keo al ei că joacă la dublu cu altă solistă, Misty, aşa că s-a aruncat în braţele primului bărbat frumuşel care i-a tăiat calea.

Şi n-a ales rău, căci tipul pare căzut din revistele de modă, este fost puşcaş marin şi locuieşte la New York. S-au cunoscut în urmă cu o lună la Barcelona şi de atunci cei doi fac tot posibilul să se revadă.

Dar, culmea, nu în România. Andreea l-a vizitat în America, iar în urmă cu două zile ea a plecat în Olanda, unde şi-au dat din nou întâlnire.

Biletele de avion şi cazarea o costă o mică avere, de mii de euro, dar solistei nici că-i pasă: “Sunt fericită, am din nou fluturi în stomac, nu credeam că voi putea iubi din nou, asta este tot ce contează”, a spus ea.

Sursa: Libertatea

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBAC 2014. 74,75% – promovabilitatea după contestaţii în Iaşi, mai mare cu un procent
Articolul următor2.900 de dolari recuperaţi de poliţiştii ieșeni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments