Kelemen Hunor atac INCENDIAR la un ministru al Guvernului Grindeanu

0
58

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, cel care a semnat un protocol de colaborare parlamentară cu PSD și ALDE, a lansat un atac extrem de dur la adresa unui ministru al Guvernului Grindeanu.

Kelemen Hunor a spus că ”unul dintre miniștri a făcut declarații grave la adresa UDMR și noi nu am uitat acest lucru”, a spus liderul UDMR. Ulterior, surse din UDMR ne-au explicat că acesta se referea la Olguța Vasilescu, propunerea pentru Ministerul Muncii.

Conflictul dintre Olguța Vasilescu și UDMR este unul foarte vechi. În 2005, Olguța Vasilescu a amenințat că dă în judecată UDMR pentru că primește bani atât ca partid, cât și ca fundație.

În 2014, Olguța Vasilescu a lansat un alt atac la adresa UDMR, după ce aceștia au lansat proiectul de lege al autonomiei. „Să ceară autonomia este o obrăznicie, o mizerie din partea lor şi trebuie sancţionată”, a declarat primarul Craiovei.

O altă declarație a venit în contextul scandalului uriaș din 2012, când a fost dărâmat Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, din cauza UMF Târgu Mureș.

„UDMR face presiuni ca saptamana viitoare Guvernul sa dea o HG prin care sa se scindeze Universitatea de Medicina din Targu Mures, iar PDL-istii, disperati ca fara UDMR pierd ciolanul, vor accepta segregarea pe criterii etnice”, spunea Olguța Vasilescu.

 

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments