Movilă, noul şef al PMP Iaşi

0
97

Deputatul Petru Movilă a devenit iarăşi şef de partid, după o foarte scurtă perioadă în care a fost şi lider al PDL Iaşi, în urmă cu trei ani. Acesta a fost numit de Colegiul Naţional al PMP în funcţia de preşedinte al filialei ieşene a partidului.

Movilă urmează să ocupe poziţia ca inte­rimar, până la organizarea unor alegeri interne. „Vom face opoziţie în conti­nuare, la cele două administraţii locale, Primărie şi Consiliu Judeţean, care acum doi ani erau braţ la braţ şi acum se ceartă pe seama ieşenilor. Rolul cel mai distructiv îl are acum PSD, care deţine puterea. Vom încerca să colaborăm cu partidele de dreapta, care trebuie să lase acum orgoliile la o parte, mai ales că foarte mulţi dintre membrii lor nici nu mai ştiu la ce partide au fost“, a declarat Movilă.

El a precizat că prioritatea mandatului său va fi reorganizarea filialei judeţene şi întărirea organizaţiilor locale, îndeosebi în localităţile în care rezultatele electorale ale PMP la ale­gerile pentru Parlamentul European au fost slabe.

Movilă a preluat interimatul la conducerea filialei ieşene a PMP de la deputatul Camelia Bogdănici. Aceasta a demisionat din funcţie la începutul acestei luni, invocând probleme de sănătate. Conform precizărilor lui Mo­vilă, ale­gerile interne ar urma să fie programate în septembrie, după ce se va termina perioada vacanţelor şi concediilor. „Sunt condiţii să candidez şi eu în septembrie. Deocamdată însă pregătim până atunci organizaţia, să fie funcţională şi eficientă“, a încheiat deputatul.

Sursa: Ziarul de Iasi

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDESCOPERIRE UIMITOARE: Ce se întâmplă de fapt dacă mănânci pepenele roşu cu tot cu seminţe
Articolul următorCare este cel mai rapid animal terestru? Întrece cu mult viteza ghepardului (Infografic)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments