Cu silicoanele alea două pe Alexia n-o plouă

0
572

Alexia Elena este o tânără în vârstă de 23 de ani din Iași cu mii de admiratori pe Facebook care o „îngroapă” în like-uri și comentarii. După ce a absolvit cursurile Liceului cu Program Sportiv din Iași in 2012, domnișoara s-a hotărât să investească în aspectul fizic. Astfel, tânăra a dat fuga la un chirurg estetician care i-a retușat boticul și i-a „montat” un set de silicoane care ar face-o și pe Pamela Anderson să o ia la fugă.

GALERIE FOTO

Dezbrăcată, într-o cameră de hotel, lângă o femeie

Se pare ca Alexia este foarte mândră de noul echipament și nu se poate abține să nu se laude pe Facebook cu decolteul generos. În majoritatea selfie-urilor postate de gazelă, prioritate au „balcoanele” în detrimentul capului. La secțiunea de informații personale, Elena a precizat că este interesată de relații cu bărbați dar și cu femei. Ba mai mult, ieșeanca sexy a încărcat o poză în care apare dezbracată într-o cameră de hotel alături de o altă femeie, delectându-se cu câte un pahar cu vin.

A văzut jumătate de lume

Chiar dacă frumoasa Elena nu a precizat dacă lucrează undeva, bănuim că are un job ce presupune să călătorească mult din moment ce este plecată mai tot timpul prin marile orașe ale tării de unde nu uită „să-și dea check-in”. Când nu este în țară, pieptoasa jună alege locații precum Dubai, Italia, Germania, Anglia, Austria și Slovenia. Foarte atentă la aspectul fizic, Alexia merge la solar. Chiar dacă este interzis să deschizi ochii în timp ce te bronzezi artificial, mândra tunată nu s-a putut abține și a scos telefonul pentru a-și face o poză pentru fanii de pe Facebook. Alexia adoră să meargă la piscină și să se pozeze în costum de baie. În lipsa unei piscine, aceasta se pozează în cadă, cu o lumânărică și un pahar cu vin și gata… problemă rezolvată. Orice pițipoancă adevarată, pe lângă tuning în bust și în gură, poze de la piscină și din baie, trebuie să aibă și poze la volan, de preferat în mașini germane cu dotări de top. Bustoasa nu se lasă mai prejos și postează fotografii în care să se vadă manichiura în culori stridente, ceasul aurit și volanul de BMW.

Andrei VILICHE

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments