Accident în Păcurari: fetiță de 12 ani lovită de o mașină la câțiva metri de trecerea pentru pietoni

0
110

 

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost rănită de şoferul unui autoturism To­yota, în timp ce aceasta a traversat strada Păcurari în fugă. Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 12, mai jos de Biblioteca Centrală, în apropierea staţiei „Blocuri Păcurari“.
 

Minora a traversat strada la mică distanţă de trecerea de pietoni. Şoferul care se afla la vola­nul autoturismului, un agent de vânzări, a spus că nu a observat copilul deoarece acesta din urmă fugea, scrie Ziarul de Iași.

 

„La ora 11.55, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism care circula dinspre Biblioteca Centrală către Şcoala „Petru Poni“ a lovit un pieton, respectiv o fetiţă în vârstă de 12 ani, care traversa neregulamentar şi în fugă strada. Şoferul în vârstă de 46 de ani, din Iaşi, a fost testat cu alcooltestul, dar nu consumase bău­turi alcoolice“, a precizat comisarul Mă­dălin Ţăranu, reprezentant al Po­liţiei. Minora a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de un echipaj SMURD, având leziuni la cap şi pe corp, mai transmite sursa citată.

 

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)
 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments