GĂINUŞĂ NU MAI ARE CRONICUŢĂ, dar BEBELUŞA IOANA tocmai s-a făcut CU UNA! Ce cronică de bâlbe i-au dat pe MÂNĂ, la PRIMA TV

0
463

Mihai Găinuşă nu mai are „Cronicuţă”, însă una dintre dispcipolele lui de la show, dansatoarea Ioana Petric, tocmai s-a făcut cu o emisiune. Aceasta prezintă „Cronica netului”, care, păstrând tonul pamfletar al Cronicii Cârcotaşilor, va taxa cele mai tari bâlbe ale televiziunilor din afară.

 

„Cronica cârcotaşilor” a încetat activitatea pentru moment, după ce Găinuşă, Mistreţu şi Dezbrăcatu au decis să plece din echipă, însă recent Prima Tv a scos pe piaţă o variantă care se vrea la fel de comică. Este vorba despre „Cronica netului”, care este prezentată de nimeni alta decât una dintre bebeluşele de la Cronicuţă, Ioana Petric.

 

 

Alături de ea, cârcotaş de serviciu, va fi Adrian Dincă. Și pentru că până și televiziunile de la noi au nevoie de puțină vacanță și relaxare, cei doi au plecat în căutare de balbute prin țări străine.

 

După un concediu cu specific internațional de chifteluțe, gafe și bâlbuţe, Ioana și Adi s-au întors cu un top 10 al celor mai haioase faze, difuzate la televiziunile de afară.

 

Cronica Netului este difuzată luni, 14 iulie, de la ora 21:30, la Prima TV.

 

Sursa: libertatea

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRămâi cu gura căscată! Un culturist are braţul mai mare decât capul
Articolul următorCrema ieftină care te ajută să scapi de acnee
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments