A VENIT PE LUME, după ce MAMA EI A FOST LOVITĂ de FULGER! Ce se ÎNTÂMPLĂ CU MICUŢA ÎNCĂ, la un AN DE LA INCIDENT, TE LASĂ MASCĂ

0
58

Micuţa Kimberly Gordon a venit pe lume mai devreme, după ce mama ei a fost lovită de un fulger. În urma acestui accident, încă de la naştere, fetiţei i se electriza podoaba capilară foarte rău, iar copila nici până în prezent nu a scăpat de efectul părului zbârlit.

Este absolut adorabilă cu părul ca un arici, însă Kimberly Gordon arată astfel nu pentru că părinţii ei o coafează în acest fel, ci pentru că… aşa s-a născut. Fetiţa a venit pe lume mai devreme, în urmă cu un an, după ce mama ei a fost lovită de fulger, în Abuquerque, New Mexico. Medicii i-au făcut atunci femeii cezariană, reuşind să-i salveze viaţa micuţei Kimberly.

Conform specialiştilor, 11 femei însărcinate au fost lovite de fulger, arata statisticile, şi doar jumătate dintre copiii născuţi au supravieţuit.

Nu este doar o minune că a supravieţuit, micuţa a venit pe lume şi cu… podoaba capilară zbârlită, iar părul ei încă se menţine aşa, la un an de când mama ei i-a dat viaţa, avându-l electrizat mai tot timpul. Totuşi, copila are probleme din cauza împrejurărilor în care a fost născută: nu poate merge de-a buşilea sau sta în picioare, stomacul ei nu digeră bine mâncarea, iar medicii nu ştiu când fetiţa va începe o viaţă normală.

„E greu să o vîd că nu poate mînca bine şi că este hrănită printr-un tub, dar mă bucur că a supravieţuit”, mărturiseşte mama copilei.

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments