Alina Sorescu, DE TREI ORI MAI FERICITĂ! Ce SE ÎNTÂMPLĂ AZI în VIAŢA ARTISTEI? FOTO DE COLECŢIE

0
112

Alina Sorescu împlineşte azi 28 de ani şi va sărbători de trei ori.

 

Aniversarea de anul acesta a Alinei Sorescu este cu atât mai specială cu cât este prima pe care o întâmpină în ipostaza de mămică. Artista va sărbători azi de trei ori: este propria aniversare, fetiţa ei tocmai a împlinit şase luni, iar naşul de botez îşi serbează, la rândul lui, ziua de naştere. Prin urmare, vor da o mare petrecere la un restaurant din Bucureşti.

 

„E prima mea aniversare de cand sunt mamă, aşa că anul acesta va fi totul mai special. Un cadou am primit deja: acum câteva zile Elena Carolina a spus primul ei cuvânt şi acela a fost chiar «mma-mma». Am simţit o fericire nemarginită! În preajma zilei mele de naştere mai sunt cateva motive de sprbptoare – Carolina împlineşte 6 luni şi este şi aniversarea naşului ei de botez, aşa că vom petrece cu părintii şi rudele apropiate la un restaurant in Bucureşti”, declară artista.

 

Alina Sorescu s-a născut pe 14 iulie 1986 în Bucureşti şi, de la vârsta de patru ani a făcut parte din grupul MiniSong, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. Întreaga copilărie şi-a petrecut-o în lumina reflectoarelor, pe scenă şi la televiziune.

 

A lansat primul album la vârsta de 11 ani şi a avut chiar un turneu internaţional în ţări din Vestul Europei. A prezentat o serie lungă de emisiuni TV şi chiar festivalul Cerbul de Aur.

 

Acolo l-a cunoscut pe designerul Alexandru Ciucu cu care s-a căsătorit în anul 2010.

 

În luna ianuarie 2014, artista a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă pe care a botezat-o, în luna mai, Elena Carolina.

 

În paralel cu activitatea ei muzicală şi de televiziune, Alina Sorescu a lansat Atelierul de Muzică şi Prezenţă Scenică ce îi poartă numele, unde au studiat până acum sute de copii talentaţi.

 

Sursa: libertatea

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments