Serghei Mizil, într-un scandal cu droguri. Serghei ştia: “Măcar intru la puşcărie ca Gigi Becali, cu capul sus"

0
908

Nepotul lui Serghei Mizil, George Anton Niculescu Mizil, a fost reținut de procurorii DIICOT, în urmă cu o săptămână, după ce a fost prins cu droguri asupra sa.
 

Culmea e că, deși susține că nu l-a văzut niciodata pe nepotul său, tocmai Serghei Mizil era ținta acestui flagrant. Fiul fostului nomenclaturist Paul Niculescu-Mizil a povestit pentru CANCAN.ro cum s-a ajuns la aceasta situație incredibilă.

 

„Mi se rupe … dacă mă arestează! Îmi bag… în procurori și-n tot! Dacă nu mă duc la pârnaie, nu exist! Am informații că au vrut să-mi facă flagrant, l-au pus pe nepotul ăsta al meu, pe care nu l-am văzut niciodată, să vină cu aparatele de înregistrare la mine, ca să mă prindă, cum că eu aș fi umblat cu droguri. El avea la el două pastile de etnobotanice. Mă rog,  de când te bagă la pârnaie pentru asta?! Și 29 de zile!

 

Acum toata familia spune că din cauza mea. Bine, mă, că din cauza mea. Îmi bag.. în toți ăia care se bucură de răul altuia, dacă ajung eu la închisoare. Măcar intru ca Gigi Becali, cu capul sus! Pentru că toată viața am făcut doar ce mi-a plăcut. Și-acum, la 60 de ani, am vilă, șalupă și ce femei vreau!”, a declarat Serghei Mizil pentru Cancan.

 

În urmă cu o săptămână judecătorii Tribunalului București au emis mandat de arestare pentru nepotul lui Serghei, George Anton, în vârstă 22 de ani, pentru 29 de zile, sub acuzația de trafic de droguri.

 

În mod paradoxal, deputatul Oana Mizil, care este verișoara tânărului, a coordonat în 2010 o campanie antidrog, în Călărași, în 2010.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments