Florin Andone, pe urmele lui Adrian Mutu? Atacantul lui Deportivo, dorit de Fiorentina

0
153

În plină ascensiune, Florin Andone ar putea da lovitura carierei! Fiorentina i-a cerut relații lui Chivu despre atacantul lui Deportivo, pe care l-ar vrea dacă îl pierde pe Kalinici.

Viola revine pe pista „Florin Andone”! Cu pași mai hotărâți decât în decembrie, în condițiile în care golgeterul său, Nikola Kalinici, și-a făcut bagajele pentru China și așteaptă doar finalizarea tratativelor cu Tianjin Quanjian.

Citește și: Răzvan Marin a ajuns în Belgia! Stanciu, Chipciu și Rednic au pus umărul la realizarea transferului

Prima oară, atacantul lui Deportivo La Coruna fusese văzut ca o alternativă pentru cazul în care clubul nu reușește să-l aducă înapoi pe Jovetici. Muntenegreanul a ajuns între timp la Sevilla, iar Andone pare să fi devenit favorit la succesiunea lui Kalinici.

Deși în discuții e și elvețianul Seferovici (Eintracht Frankfurt), directorul general al violeților, Pantaleo Corvino, l-a sunat miercuri seară pe Cristi Chivu pentru a-i cere mai multe informații despre „vârful” lui Deportivo, anunță gsp.ro.

Internaţionalul român, achiziționat de La Coruna de la Cordoba, vara trecută, n-a avut un start reușit de sezon în LaLiga. Dar a erupt spre finalul anului. Și dacă în noiembrie a ratat la mustață titlul de „jucătorul lunii”, în decembrie a triumfat în fața lui Messi (Barcelona) și Vitolo (Sevilla).

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments