Amanunte incredibile despre „arestarea” lui Giani Kirita! Cine sunt persoanele pe care le-a dat in primire in schimbul libertatii?! Fotbalistul a promis ca va demasca retele importante de traficanti din Capitala ca sa scape din dosar, dar WOWbiz.ro a aflat cine a ajuns, de fapt, in mana oamenilor legii EXCLUSIV

0
105

Povestea dateaza de la sfarsitul anului trecut. Dupa ce a fost filat o buna bucata de vreme, Giani Kirita si patronul unei cunoscut lant de service-uri auto ar fi fost prinsi in flagrant, avand asupra lor o cantitate insemnata de cocaina, destinata consumului propriu.

Dupa ce au fost condusi la sectie si anchetati, procurorii au luat in calcul retinerea lui Giani, moment in care acesta a acceptat sa dea informatii incendiare referitoare la mai multe persoane care ar furniza marfa alba in Capitala.

Kirita a scapat de arest si a inceput sa colaboreze cu oamenii legii, primind conform unor surse din Ministerul de Interne, numele de cod Ion Popescu. Cu cateva saptamani inainte de Anul Nou, incarcat de aparatura specifica de ascultare si interceptare, Giani ar fi chemat doi barbati la o cafenea de pe Decebal, solicitandu-le sa-i faca rost de cocaina.

Cunoscandu-se de mult timp cu fostul fotbalist, acestia au mers pe incredere, desi surse din lumea mondena a Bucurestiului sustin ca baietii s-ar fi ocupat mai mult cu distribuirea unor fete la diverse mese VIP din oras si nicidecum cu traficul de stupefiante!

Avand insa cunostinte colaterale in zona de clubbing, acolo unde fetele si praful alb fac adeseori casa buna, cei doi i-au adus marfa solicitata lui Giani, fiind prinsi in flagrant de reprezentantii DIICOT.

Povestea de abia de aici devine interesanta, pentru ca tinerii respectivi ar lucra in Ministerul de Interne. Unul dintre ei ar fi facut parte din structura Jandarmeriei Romane, in timp ce al doilea ar fi un fost inotator de performanta, maestru emerit al sportului, care a activat ca profesor de natatie in cadrul clubului Dinamo. Mai mult, mama inotatorului ar fi un cadru important din MAI!

Cei doi au fost retinuti cu mandat pentru 29 de zile, dar au fost pusi ulterior in arest la domiciliu, iar in cazul in care procurorii vor trimite dosarul in justitie, cazul se anunta de pe acum unul extrem de spectaculos, toti cei implicati detinand date foarte spumoase din fascinantul high-life bucurestean.

Vestea „sifonelii” puse la cale de Giani Kirita s-a propagat din ce in ce mai mult in lumea mondena, iar „amicii” fotbalistului au inceput treptat sa se indeparteze de acesta. In plus, multi considera ca dinamovistul a apelat la o cacialma, iar in lipsa unor informatii concrete, i-a scos pe cei doi la inaintare, pentru a scapa basma curata. Atat „jandarmul”, cat si „maestrul emerit” nu ar fi avut de-a face in niciun caz cu traficul de droguri, avand doar cunostinte la nivel de consumatori, in pestrita viata de noapte a Capitalei.

 

 

 

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments