Cutremurator: Gigi Becali a izbucnit in hohote de plans pe coridoarele de la Spitalul Fundeni! Latifundiarul a fost distrus in momentul in care si-a vizitat verisoara bolnava! Peste doua zile femeia a murit EXCLUSIV

0
108

Fire expansiva si mereu in centrul atentiei, Gigi Becali este insa in realitate o persoana cu suflet mare, extrem de apropiata de famile, dar si de neamul lui de machedoni! O dovedeste din plin relatia pe care afaceristul o are cu unchii, matusile si nepotii sai, pe care ii ajuta ori de cate ori are ocazia si ii trateaza cu mare respect de la prima pana la ultima ruda.(incredibil, citeste ce personaj celebru a vrut sa faca puscarie in locul afaceristului)

Mai mult, Becali sufera ingrozitor daca vreo persoana apropiata are vreo problema si chiar se manifesta ca atare, fara sa ii pese ca in jurul lui pot fi multi necunoscuti! Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, atunci cand barbatul a trecut printr-o mare durere. Una dintre verisoarele sale, Sofica Dumitrascu, a murit pe patul de spital, vineri, dupa o grea suferinta, iar Gigi, care a vizitat-o la clinica cu doar putin timp inainte, nu si-a putut stapani lacrimile.

Surse de la fata locului sustin ca patronul Stelei era foarte abatut pe culoarele institutiei medicale si nimeni nu ii mai putea intra in voie. “Gigi a venit sa o viziteze la Spitalul Fundeni pe verisoara lui, imediat dupa ce aceasta a fost operata. Femeia, care a fost judecator, insa in ultimii ani se retrasese din magistratura si profesase ca avocat, era bolnava de o buna bucata de vreme si medicii au incercat o interventie chirurgicala pentru a o salva. Din pacate, ea nu a supravietuit decat doua zile, iar cand Becali a fost sa o vada, arata destul de rau si fara vlaga. Poate tocmai de aceea, atunci cand a iesit din salonul femeii, Gigi era trist, cu capul in maini si a izbucnit in plans”, au dezvaluit persoane aflate in clinica bucuresteana in acel moment.(citeste doar aici ce scandal monstru a fost in puscarie intre Gigi si Giovani)

Verisoara lui Becali era magistratDovada ca Becali tinea foarte mult la Sofica Dumitrascu este aceea ca apropiatii latifundiarului spun ca moartea femeii cateva zile mai tarziu pur si simplu l-a devastat.(vezi doar aici imagini cu Gigi la iesirea din inchisoare, arata total schimbat)

“Erau apropiati. Au facut si Revelionul impreuna. Ea era o femeie extrem de vesela, era sufletul petrecerii. Din pacate, slabise mult in ultima perioada si era evident ca este bolnava. Decesul ei insa a indurerat intreaga familie si a lasat in urma un mare gol. Toata lumea a fost distrusa de durere”, ne-a mai spus apropiatul lui Becali.

 

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments