Un tânăr din Botoșani se plânge că a fost violat în clopotnița bisericii. „M-a zăpăcit de cap cu rachiu și și-a făcut treaba” – VIDEO

0
207

Acuzatii grave intr-o comuna din judetul Botosani. Un tanar de 25 de ani a depus plangere la politie impotriva unui consatean, clopotar in localitate, sustinand ca ar fi fost violat de acesta chiar in clopotnita bisericii.

[KGVID width=”600″ height=”344″]https://www.7est.ro/wp-content/uploads/2017/01/61861864-21.mp4[/KGVID]

Cel acuzat neaga insa intreaga intamplare. El spune ca de fapt presupusa victima i-ar viza postul, si de aceea ar fi inventat toata povestea. Agentii au deschis o ancheta si asteapta concluziile medicilor-legisti.

Tanarul sustine ca totul s-a intamplat sambata trecuta, dar de rusine, nu a spus nimic pana aseara. „Am intrat in biserica, mi-a dat un pahar de rachiu si m-a zapacit de cap de tot. Pe urma m-a urcat sus la clopote si si-a inceput treaba.”

Tanarul spune ca abia cand s-a simtit foarte rau, adica la doua zile de la incident, s-a hotarat sa mearga la spital si la politie. “L-a luat si l-a imbatat, l-a dus la biserica unde i-a mai dat un pahar de tarie, si-a batut joc din el”, spune bunica tanarului. “Eu nu am mai auzit asa ceva. Nu a povestit ca i-a fost rusine.”

De cealalta parte, barbatul acuzat nu recunoaste nimic si sustine ca totul este o razbunare din partea tanarului pentru ca nu a fost numit el clopotar la biserica. “Eu am mers la toaca, am tras toaca si clopotele si am venit acasa. A fost si el cu mine, a vrut si el sa vada cum se bate toaca. Baiatul asta trebuia sa fie clopotar dar, daca nu l-a propus pe el, m-a propus pe mine. Cum sa se intample asa ceva in Sfanta Biserica?! Ca sa va spun drept, eu seara am trait cu doamna mea.”

In urma plangerii depuse de tanar, politistii au deschis o ancheta pentru a stabili care dintre cei doi spune adevarul. Victima a fost examinata de legisti, care urmeaza sa se pronunte daca barbatul a fost agresat sau nu. In functie de aceste concluzii, politistii vor stabili daca dosarul va fi inaintat catre un procuror pentru continuarea cercetarilor, sau daca va fi clasat, relatează Ştirile Pro Tv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments