Bomba: Iuliana Luciu s-a despartit de Ioan Neculaie! Cei doi nu au mai petrecut Sarbatorile impreuna si au anulat si vacanta exotica de la acest inceput de an EXCLUSIV

0
104

Povestea de dragoste dintre Iuliana Luciu si Ioan Neculaie s-a sfarsit brusc si fara prea multe explicatii! Bruneta a ramas, acum, singura, fara job, dar si fara suportul pe care afaceritul il oferea neconditionat.(intra sa vezi in ce palat urma sa se mute fosta asistenta TV)

In urma cu un an si jumatate in presa mondena a izbucnit bomba! Sora cea mica a Nicoletei Luciu traia o iubire secreta cu Ioan Neculaie, barbatul care nu era deloc departe de lumea mondena, mai ales ca, de-a lungul timpului, paparazzii l-au surprins alaturi de alte dive autohtone, ba mai mult, el a si fost implicat in celebrul dosar “Prostitutie si proxenetism in showbiz”.

Desi Iuliana poza in femeia singura si dornica sa isi intalneasca intr-o buna zi printul, persoane din preajma ei sustineau ca bruneta si afaceristul brasovean ar fi fost de multa vreme impreuna, dar fara sa se afiseze in public. In media, au aparut informatii ca in ambele familii se stia clar ca ei formeaza un cuplu, iar in anumite ocazii speciale au stat unul langa altul. Este vorba despre un Revelion la munte, la hotelul de patru stele pe care barbatul il detine in Poiana Brasov, sau de vizitele pe care le-ar fi facut la Miercurea Ciuc la Nicoleta si Zsolt.(citeste reactia fabuloasa a Iulianei Luciu cand a fost intrebata de Neculaie)

Cu toate acestea Iuliana nu a vrut sa confirme nimic in media, insa nici nu a negat cu vehementa informatiile. Mai mult, anul trecut, atunci cand Neculaie a fost arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, Iuliana a plecat in America si, spun apropiatii, o perioada ar fi locuit in casa milionarului de acolo! Ea s-a intors totusi in tara in momentul in care barbatul a fost eliberat si, dupa un timp, s-a vorbit chiar si de o logodna!

Cum era normal ar fi trebuit sa urmeze o nunta si atunci toate lucrurile ar fi fost clare. Numai ca situatia s-a schimbat radical in ultimele luni! Surse din preajma brunetei sustin ca ea nu ar mai forma un cuplu cu Ioan Neculaie.(citeste aici cine a determinat-o pe Iuliana sa renunte la postul de asistenta TV)

“Cei doi nu au facut Revelionul impreuna, ci separat. Ea a ramas acasa la Bucuresti, trista, si a refuzat, de suparare, si invitatiile prietenilor de a merge la petreceri, pe motiv ca nu avea dispozitie de asa ceva. In tot acest timp, afaceristul a sta la Brasov, si nu a mai dat niciun semn de viata. In plus, a anulat si vacanta exotica la inceputul acestui an pe care o planuise pentru Iuliana, dovada ca relatia acum compromisa”, au dezvaluit apropiatii Iulianei Luciu.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments