LOVITURĂ DURĂ pentru Cristian Boureanu: Ce veste proastă a primit

0
48

Implicat în 2016 într-un scandal de proporții legat de fiica sa, Cristian Boureanu a primit de curând o veste cumplită: una dintre băncile la care era dator a deschis un proces în care solicită executarea silită a debitorului, pentru recuperarea prejudiciului.

Potrivit Romaniatv.net, fostul parlamentar avea către diverse bănci şi persoane fizice datorii de aproape 7 milioane de euro, conform declaraţiei sale de avere din 2012.

Citește și: HAOS în Coaliție în problema OUG-urilor pe Codul Penal și Grațiere/ SURSE

Cristi Boureanu a pierdut custodia fiicei sale în instanţă, la finele anului trecut, după ce minora a fost surprinsă de jandarmi în timp ce ţipa ca din gură de şarpe după ajutor, din maşina tatălui ei. Tânăra, în vârstă de 15 ani, a declarat că a fost agresată și obligată să urce în mașină de tatăl ei, care deţinea custodia exclusivă după divorț.

„Nu am bătut-o, am încercat doar să o aduc acasă. Ce să fac? Nu mai am autoritate asupra ei pentru că nu e prima oară când pleacă de acasă. Nu știu ce să mai fac”, s-ar fi apărat Cristian Boureanu în fața anchetatorilor care l-au luat la întrebări imediat după incidentul consumat, undeva, pe Șoseaua Nordului din Capitală.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments