EXCLUSIV. Florin Prunea: „Nu cred că U Cluj va juca în Liga I, pentru simplul fapt că au încercat să fraudeze procesul de licențiere”

0
112

Chiar dacă recunoaște că rămânerea Iașului în Liga I este un subiect sensibil, președintele CSMS, Florin Prunea, este convins că „U” Cluj nu va primi acceptul de a juca în primul eșantion fotbalistic al țării.

 

„Nu pot deocamdată comenta deciziile care pot fi luate în privința rămânerii noastre în prima ligă. E un subiect sensibil. Dar, totodată, pentru că au încercat să fraudeze procesul de licențiere, nu cred că U Cluj dreptul de a juca în Liga I. Noi avem licență, ei nu o au!”, a conchis Florin Prunea, președintele CSMS Iași.

 

Săptămâna trecută, șefii fotbalului românesc au decis ca viitoarea ediție a Ligii I să se desfășoare cu 18 echipe. Deoarece Rapidul și U Cluj nu au primit licențele de joc, locul lor urma să fie ocupat de Chiajna și CSMS Iași, echipe care în mod normal ar fi trebuit să evolueze în Liga a II-a. Cum Clujul a contestat decizia respingerii licențierii la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), CSMS este nevoit să aștepte data de 5 iulie pentru a afla dacă joacă sau nu în prima ligă.

 

 

Au început antrenamentele

 

Până atunci însă, CSMS a început antrementele cu un nou antrenor, Costel Enache, și 18 jucători. Noul tehnician a ajuns sâmbătă în Iaşi, cu o zi mai devreme faţă de data anunţată initiţal, şi a coordonat şedinţele de pregătire. La întâlnirea de ieri au participat 18 fotbalişti: Bălan, Luca (CSM Paşcani); Creţu, Straton, Bădic, Ţigănaşu, Onofraş, Vladu, Miron, Cl. Ionescu, Pătulea, Mihalache, Crenganiş, Gorovei, Nuţescu (CSM Paşcani), Călugăru (CSM Paşcani), Agrigoroaie (CSM Paşcani), Puşcaşu (FC Brăila). Toţi jucătorii nou-veniţi sunt în probe.

 

„Avem încă trei jucători în probe sosiți aseară. Portarul Lepmets și încă doi pe care încă nu pot să vi-i spun pentru că încă nu am decis cine rămâne și cine nu”, a declarat, în exclusivitate pentru „7 est”, Florin Prunea.

 

Portarul eston Sergej Lepmets, de 1,90 metri, are 26 de ani şi a mai evoluat la Levadia, Poli Timişoara, Concordia Chiajna şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBate vântul schimbării. Cătălin IVAN, vizat pentru schimbarea de la șefia filialei PSD Sector 1 București
Articolul următorMetoda „VARANU”. Ministrul RELU FENECHIU POATE EVITA CONDAMNAREA doar dacă demisionează din toate funcțiile politice și guvernamentale
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments