Ciorba de ciocanele

0
164

Foto - Ciorba de ciocanele

Complexitate: usor
Timp de preparare: 40 minute

Ingrediente:

1 kg picioare de porc
150 g smantana
2 cartofi
2 morcovi
1 telina
2 cepe
2 oua
1 frunza de dafin
marar
sare
piper

Mod de preparare:

Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si se porneste focul, lasand la fiert. Intre timp se curata legumele si se toaca in cubulete. Cand carnea incepe se fiarba si se formeaza spuma la suprafata apei, se pun si legumele si se fierbe in continuare. La final, cand ciorba este aproape gata, se bat ouale spuma, impreuna cu smantana si putin piper, apoi se drege ciorba cu acest amestec. Se mai lasa inca 3 minute, se presara mararul tocat fin si se opreste focul.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments