Marian Șerbescu nominalizat pentru funcția de prefect al Iașului

0
460

@ Dintre candidații care și-au depus CV-urile pentru funcția de prefect, Biroul Permanent Județean al PSD i-a acordat cele mai multe voturi lui Marian Șerbescu

Surpriză de proporții pe lista nominalizărilor pentru funcția de prefect al județului Iași. Asta deoarece sunt șanse foarte mari ca pe această funcție să fie numit o cu totul altă persoană decât cele ale căror nume au fost vehiculate până în prezent. Astfel, după ședința Biroului Permanent al PSD Iași care a avut loc ieri 3 martie organizația județeană a PSD Iași l-a nominalizat pentru funcția de prefect pe Marian Șerbescu. Acesta lucrează și în prezent la cabinetul prefectului pe funcția de consilier. Deși, PSD Iași a primit mai multe CV-uri din partea celor care și-au manifestat dorința de a ocupa scaunul de prefect, Biroul Permanent al PSD Iași i-a acordat cele mai multe voturi lui Marian Șerbescu. ” Vreau să fiu împlicat direct în implementarea programului de guvernare al PSD. Sunt economist și am o experiență de 19 ani în administrație și am o relație foarte bună cu toți primarii din județul Iași”, a spus Marian Șerbescu, referitor la nominalizarea sa.

Printre numele care au mai fost vehiculate în ultimii ani pentru ocuparea scaunului de prefect se maii numără fostul prefect Marian Bosianu, în prezent șef la Fisc (acesta a mai ocupat funcția de prefect), Marian Jehac, un alt șef al Fiscului ieșean, Adrian Blănaru de asemenea șef la Fisc etc.
În cei 19 de ani de experiență în administrația Marian Șerbescu a ocupat mai multe funcții de conducere la Direcția de Asistență Socială și de Protecție a Copilului și la Prefectura județului Iași fiind timp de 4 ani și director al cancelariei.

Constantin MAZILU

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments