Victorie senzaţională în Liga Campionilor! CSM Bucureşti, din nou în „Final Four”!

0
196

Echipa feminină de handbal CSM București s-a impus și în returul de pe terenul unguroaicelor de la Ferencvaros, 27-26, în sferturile Ligii Campionilor, și este la a doua calificare consecutivă în Final Four. În tur scorul fusese 30-25 pentru bucureștence.

Romancele au plecat de la avantajul victoriei la cinci goluri diferență din meciul tur și s-au impus cu 27-26 și în meciul reutur în fața unei săli arhipline.

După ce a condus chiar și cu 4 goluri în timpul primei reprize, CSM a fost intrat la pauză cu handicap de un gol. În partea a doua, româncele au restabilit egalitatea și au revenit în avantaj, reușind să se impună și în meciul retur. Marcatoarele echipei CSM Bucureşti au fost Carmen Martin 5 goluri, Oana Manea 4, Gnonsiane Niombla 4, Bianca Bazaliu 3, Isabelle Gullden 3, Linnea Torstensson 3, Maja Mehmedovic 2,Iulia  Curea 1, Camille Ayglon 1,Aurelia Brădeanu 1, iar pentru FTC s-au remarcat Jovanovici 6 goluri şi Schatzl 5.

Partida a fost oprită pentru câteva minute, cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, când fanii maghiari au scuipat-o pe Paula Ungureanu și au aruncat cu monede din tribune.

Echipa bucureșteană a acces pentru cel de-al doilea an consecutiv în turneul final al  Ligii Campionilor. Celelalte echipe calificate sunt Gyori Audio, Buducnost Podgorica si Vardar Skopje.

Anul trecut, CSM București a câștigat competiția, impunându-se tot în fața unei echipe din Ungaria, Gyor, la capătul unui meci dramatic, decis după loviturile de departajare.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments