Şi-a dat vecinele în judecată ca să scape de… „gura satului”

0
154

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au respins acţiunea formulată de minora A.M.R. (15 ani) împotriva a două vecine, prin care ar fi vrut să-şi… spele imaginea în faţa satului.

Tânăra le-a cerut judecătorilor să le oblige pe cele două la plata unor daune morale, pentru că ar fi păruit-o şi ar fi jignit-o de fiecare dată când aveau ocazia. Fata a precizat că, împreună cu mama şi sora sa, s-au mutat acum ceva timp la concubinul mamei, numai că rudele şi vecinele concubinului, P.P. şi D.B., o insultă mereu.

„Din curvă şi destrăbălată nu mă mai scot!“, le-a povestit eleva magistraţilor.

Reclamanta le-a cerut magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi să le oblige pe cele două la plata unor daune morale de 10.000 de lei. Aceasta a mai susţinut că îi este frică să mai iasă pe stradă.

„Mă jignesc pe stradă, la magazin, la joacă sau în curtea şcolii. Oamenii mă privesc cu dispreţ sau suspiciune, din cauza celor două pârâte. Le-am cerut părinţilor mei să mă însoţească la medicul legist, pentru a obţine un certificat din care să rezulte că sunt virgină. M-am săturat ca pârâtele să mă tragă de păr, să mă bată cu pumnii, să mă trântească la pământ, să mă calomnieze cu o patimă greu de descris şi de justificat“, a adăugat eleva.

Decizia magistraţilor poate fi atacată cu apel.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments