Un şofer ieşean făcea raliu de Paşte prin oraş

0
123

Un şofer din Tomeşti a fost depistat băut în trafic în cursul zilei de luni. Bărbatul în vârstă de 47 de ani nu ar fi trecut oricum de filtrul poliţiştilor, deoarece circula prin oraş, pe strada Canta, cu 87 de kilometri la oră.

 „Poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Tomeşti, care conducea un autoturism pe strada Canta, din municipiul Iaşi, cu viteza de 87 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând că se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului a unui autovehicul“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Şoferul băut a primit deocamdată o amendă în valoare de 870 de lei pentru nerespectarea regimului de viteză şi lipsa centurii de siguranţă pe timpul deplasării, sancţiunea pentru alcoolemie urmând a fi stabilită de instanţa de judecată.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments