Iulia de la emisiune e mereu în acțiune

0
628

Frumoasa de săptămâna aceasta se numeste Iulia Chiriac și are 38 de ani. Pe Iuliana s-ar putea să o știți de la televizor pentru că este o celebritate de talie națională. Tanti a participat la o emisiune de „feșăn” difuzată de Kanal D, emisiune în care tuturor membrilor din juriu le plac bărbații.

La preselecțiile emisiunii, tanti Chiriac spunea că este misterioasă, că are foarte mulți prieteni, îi place să fie mereu în centrul atenției și nu o interesează ce spun gurile rele despre dumneaei. Iuliana consideră că stilul este putere de expresie, talent, sex-appeal, modestie, complexitate, avangardism şi rafinament.

Vacanțe în Dubai

În tinerețe, madam’ Chiriac a studiat Facultatea de Drept și un master în Administrarea Afacerilor. Ea zice că se ocupă cu „activități de consultanță juridică”. Noi admirăm faptul că printre plimbări cu yacht-ul, vacanțe în țări exotice și hoteluri de lux de prin Dubai, „jurista” noastră își face timp și pentru serviciu. Sau poate e consilier juridic al vreunui șeic sau cine știe ce om de afaceri arab…

Când nu oferă consultanță juridică peste hotare, fashionista noastră poate fi văzută în cluburile fițoase din spațiul carpato-danubiano-pontic. Alături de prietenele ceva mai tinerele, toate lucrate atent chirurgical și turiste de Dubai, își țuguiesc buzele pe la Loft și pe la Nuba.

Chiar dacă a fost descalificată de la emisiunea cu găina, ratând o carieră în televiziune, Iulianei ii merge foarte bine doar din activități de consultanță juridică. Bine, Chiriac!!!

Andrei VILICHE

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments