De la Iași pân’ la Tecuci, pe Millena n-o seduci

0
1387

Frumusețea săptămânii își zice Millena Mihalcea, are 23 de ani, este din Tecuci și sălășluiește în Iași. Millena zice că a studiat Management la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, facultate pe care nu a mai apucat să o termine, iar în prezent zice că lucrează la H&M și la Levi’s. Frumoasa Millena se bucură de foarte mult succes pe Facebook, ea având prieteni și followeri cu miile și  care o asaltează cu like-uri și comentarii.

Slăbiciune pentru DJ

Îngerul cu chip de om este nelipsit din cluburile ieșene, care probabil își dublează încasările când apare frumoasa Mihalcea. Cică mititica este asaltată la bar de băieți cu cămăși mai mici cu două mărimi și cu freza-n sus, care se bat între ei de la care să îi dea mai multe shot-uri. Chiar dacă pe Facebook spune că este într-o relație, gurile rele spun că diva „este liberă de contract” și spune asta doar ca să pară mai greu de cucerit. Aceleași guri rele spun că sexy-Milly are o afinitate pentru DJ, ea având niște relații pasagere cu DJ-ul de la Bila 8 și cu cel de la Fratelli.

Distrugătoarea de inimi este mare amatoare de sport. Mai exact, superba Millena este stelistă. Ca orice fată frumoasă dornică de afirmare, duduța aspiră la fotbaliști, jucătorii ei preferați fiind Adrian Cristea și David Beckham.

Dacă e să ne luăm după filmele ei preferate, deducem că Millena este o fire foarte romantică, în căutarea relației perfecte. Emisiunile preferate ale domnișoarei sunt „Bravo, ai stil”, „Acces Direct” și „În puii mei”. Una peste alta, nouă ne place și ne declarăm fani Millenia!

Andrei VILICHE

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments