Pe Podul Cantemir se va circula într-un singur sens

0
215

Primăria vrea să introducă un singur sens de mers pe Podul Cantemir pe întreaga durată a lucrărilor de reabilitare din zonă. Primarul Mihai Chirica a declarat luni că se creează numeroase blocaje în diverse momente ale zilei.

De asemenea, în perioada 5-8 septembrie, tronsonul cuprins între bd. Tudor Vladimirescu şi podul Metalurgiei, aferent Splai Bahlui mal drept, va fi închis circulaţiei rutiere pentru lucrări de asfaltare.

„Am făcut o analiză în ceea ce priveşte traversarea podului Cantemir. Intenţia noastră este să lăsăm traficul într-un singur sens, să favorizăm legătura din str. Palat şi bd. Cantemir prin şos. Naţională, să trimitem celălalt flux de circulaţie prin Podu Roş”, a spus primarul Chirica.

Acesta a adăugat că Poliţia Locală va mobiliza un cadru pe tot parcursul zilei în zona Podu Roş, în încercarea de a descongestiona traficul la intersecţia cu şos. Naţională.

Până la sfârşitul acestei luni, potrivit reprezentanţilor municiipalităţii, ar urma să fie finalizată asfaltarea Splai Bahlui mal drept pe tronsonul Podul de Piatră – Podu Roş. Proiectul de reabilitare a Splai Bahlui mal drept este finanţat de la bugetul local, valoarea acestuia fiind de peste 30 milioane lei. Lucrările sunt efectuate de către asocierea Viarom – Conest, firme care şi-au adjudecat, în acest an, cele mai importante proiecte în ceea ce priveşte refacerea infrastructurii rutiere.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments