Ea este Alice, blonda cu ochii de vis!

0
1892

Alice Viviana Țocu este o frumoasă blondă cu ochi albaștri, în vârstă de 23 de ani, din Iași. Alice a studiat Educație Fizică și Sport, dar și Kinetoterapie. Dacă ai fost la vreo nuntă sau vreun alt eveniment unde programul artistic conținea un număr de dans, sunt șanse mari să-ți fi „curs din gură” chiar la dansul Vivianei. Dacă vara asta te-a prins pe la vreun festival cum ar fi Neversea sau Untold, nu aveai cum să nu o remarci pe Țocu, costumată ca la Carnavalul de la Rio și dansând de ieșea fum.

Antrenoare și dansatoare

În prezent, Alice este antrenor la vreo două săli de aerobic și dans de prin oraș. Dacă te căsătorești și nu vrei să dai cu partenerul de pământ în fața soacrei, în timpul dansului mirilor, caut-o pe Țocu. Te învață cum să nu-ți calci mireasa pe pedichiură sau soacra pe bătătură în noaptea nunții.

Înainte de a face dans, energica Viviana făcea gimnastică ritmică. Asta e gimnastica aia mai distractivă cu măciuci, mingi, panglici, cercuri și alte alea. Alice a făcut parte chiar din Lotul Național, în acea perioadă gimnasta reușind să obțină 91 de medalii la competiții naționale și internaționale.

Cariera Vivianei în gimnastica ritmică de performanță a încetat în urma unei accidentări. Frumoasa blondină a concurat și la show-ul de televiziune „Romanii au talent” unde, susținută de fetițele pe care le antrenează, a reușit să treacă în etapa următoare cu patru de DA.

Andrei VILICHE

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments