Raliul Iașului blochează centrul orașului. Pasajul de la Fundație și o porțiune din strada Păcurari, închise în “week-end”

0
327

Circulaţia rutieră în zona Fundaţie va fi dată peste cap de evenimentele organizate în cadrul „Raliului Iaşului“. Primăria a hotărât deja închiderea pasajului Mihai Eminescu începând de joi, de la ora 20.00, şi până sâmbătă dimineaţa la ora 6.00.

În acest interval, lucrătorii municipalităţii vor demonta şi, ulterior, monta separatoarele de sens. În perioada în care pasajul va fi închis se vor desfăşura probe de raliu. Pe tot parcursul zilei de vineri, alte măsuri de interzicere a circulaţiei au fost decise pentru zona Fundaţiei.

Astfel, traficul va fi închis pe strada Păcurari (tronson de la intersecţie cu strada Cişmeaua Păcurari, după blocuri Păcurari, până în Piaţa Mihai Eminescu), pe străzile A. Fătu, Gh. Lazăr, Râpa Galbenă, Gării (tronson de la strada Râpa Galbenă până la strada Arcu), precum şi bulevardul Independenţei (de la Piaţa Mihai Eminescu până la strada N. Bălcescu, spre „Sf. Spiridon“).

Desfăşurarea probelor de raliu afectează şi zona Palatului Culturii, unde, până sâmbătă (ora 24.00), pot fi luate oricând decizii de închidere a circulaţiei pe aleea de acces din faţa edificiului.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments