Se încing motoarele pe străzile orașului. Începe Raliul Iașului

0
479

Cea mai importantă competiţie automobilistică a momentului, Raliul Iaşului-Cotnari, începe vineri pe străzile Iaşului. Joi au avut loc pregătirea tehnică, şedinţa de shakedown şi prezentarea echipajelor în faţa Palatului Roznovanu.

Raliul Iaşului – Cotnari este penultima etapă din cadrul campionatului naţional de raliuri “Dunlop”, iar lupta e mai strânsă ca niciodată, 68 de echipaje fiind prezente la start. Favoritul principal este Bogdan Marişca, liderul campionatului, care speră să-şi asigure titlul la Iaşi, însă va fi concurat serios de alţi piloţi de renume precum Simone Tempestini, Dan Gârtofan sau Valentin Porcişteanu).

Vineri dimineaţă, raliul a pornit cu patru “speciale”, două la Cioca Boca şi Mădârjac, iar seara, de la ora 18:00, se va disputa cea mai spectaculoasă fază a raliului, tradiţionala Superspecială de la Râpa Galbenă.

Competiția se încheie sâmbătă cu probele speciale de la Păun şi Dobrovăţ, iar seara, după ora 20:00, tot la Râpa Galbenă, va avea loc festivitatea de premiere, urmată de un concert al formaţiei Voltaj.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments