CSM Poli Iaşi i-a trimis la plimbare pe moldovenii de la „Fotbal Hebdo”. Care e situaţia lui Stoican

0
7511

Pornită de pe poziţii excelente, cu planuri de „play-off” şi chiar de cupele europene, colaborarea dintre gruparea de Liga 1, CSM Politehnica Iaşi şi firma de impresariat din Republica Moldova, „Fotbal Hebdo” a început să scârţâie în ultimul timp, mai ales pe fondul rezultatelor nesatisfăcătoare obţinute de echipa din Copou. Cum nici implicarea oamenilor lui Arcadie Zaporojanu nu a fost una mulţumitoare, partea ieşeană a decis să rupă colaborarea.

Membrii Consiliului Director şi executivul clubului din Copou au hotărât, în unanimitate, ca relaţia dintre CSM Politehnica şi firma Fotbal Hebdo să continue doar pe segmentul de impresariat sportiv. Totodată, oficialii din Copou au decis să le rezilieze contractele antrenorului cu portarii, Denis Romanenco, şi preparatorului fizic, Denis Zmeu, în locul lor urmând să revină ieşenii Benone Dohot şi, respectiv, Cezar Honceriu, care fuseseră „retrogradaţi” la Centrul de Copii şi Juniori.

Antrenorul Flavius Stoican este singurul dintre cei aduşi la Iaşi de firma moldoveană care a scăpat de „remaniere”, dar nici el nu trebuie să fie prea sigur pe poziţie. În schimb, clubul ieşean şi firma moldoveană vor continua colaborarea pe partea de impresariat, jucătorii aduşi pe filiera Zaporojanu urmând să rămână în Copou cel puţin până în iarnă.

 “Decizia a fost luată din cauza nerealizării promisiunilor verbale, făcute la începutul acestei veri, de persoanele din Republica Moldova care şi-au manifestat interesul de a investi la clubul nostru. Consiliul Director îşi manifestă, în continuare, susţinerea faţă de antrenorul Flavius Stoican în vederea realizării obiectivului propus în actualul sezon”, anunţă clubul din Copou printr-un comunicat semnat de preşedintele Leonid Antohi.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments