AVARIE. Cartierul Dacia rămâne fără apă caldă pentru o zi. Vor fi şi sistări de apă potabilă

0
129

„Din cauza unei avarii apărute pe Magistrala 5 în faţa Şcolii Generale „George Călinescu” de pe B-dul Dacia, ne vedem nevoiţi să întrerupem alimentarea cu apă caldă a consumatorilor din cartierul Dacia, în intervalul miercuri 26 iunie, ora 23.00 – joi 27 iunie, ora 20.00”, arată un comunicat al Dalkia.

 

„Lucrările pregătitoare remedierii avariei au început deja să fie executate de echipele noastre cu scopul de a reduce la minim timpul de oprire şi disconfortul clienţilor din zona respectivă. Tot pentru a scurta durata opririi, se vor folosi echipe succesive de execuţie”, anunţă reprezentanţii furnizorului ieşean de agent termic în sistem centralizat.

 

 

Tot pentru mâine, ApaVital a anunţat întreruperea furnizării de apă potabilă în intervalul estimat 9.00-15.00 pe străzile Stroescu, Vovidenie şi George Enescu din Centru. Pe durata lucrărilor, circulaţia în zonă va fi restricţionată, urmând a se desfăşura pe un singur sens. În acelaşi interval, apa va fi întreruptă şi pentru abonaţii ApaVital de pe străzile Sarmizegetusa, Ştefan Procopiu, Drobeta şi de pe aleea Drobeta, în vederea efectuării unor lucrări la blocul R12.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments