Cotiugă, mîrlanul în costum liberal

0
2961

Un mega-mîrlan pesedist din Parlament i-a adresat o invitaţie explicită la sex oral, în cel mai golănesc stil, unei colege din opoziţie, ca răspuns la faptul că femeia i-a oferit o carte. Dar asta deja ştie mai toată lumea.

Ce nu ştie multă lume e reacţia la fel de mîrlănească a unui reziduu ieşean pe nume Vasile Cotiugă : ” Şi eu la fel aş fi răspuns !! „. Pauză de vomă.

Vasile Cotiugă n-a spus asta într-o crîşmă de mahala, fiind beat ca un porc, ci a scris replica pe propria lui pagină de Facebook. Nu, Vasile Cotiugă nu e un golan din Păcureţ, ci conferenţiar universitar la Facultatea de Istorie a Universităţii ” Al. I. Cuza ” şi consilier judeţean din partea PNL. Pauză de vomă.

Ca să nu mai lungim disecţia dejecţiei : cîtă vreme şefii Universităţii ” Al. I. Cuza „, ai Facultăţii de Istorie,  ai Consiliului Judeţean şi ai PNL Iaşi nu vor avea o reacţie normală vizavi de reziduul biped care le este coleg, vor putea fi consideraţi complici cu porcul biped şi de aceeaşi teapă cu el. Restul sînt poveşti ieftine.

Da, Vasile Cotiugă, moralmente  eşti un porc biped. Un mîrlan care, într-o ţară normală, ar trebui să fie văcar, nu profesor universitar. Ca să-ţi vorbesc pe înţeles : un nuist al nulii, asta eşti,  care îşi revarsă frustrările, nu o dată, înspre femei aflate la distanţă. Fiindcă altfel ai lua una peste rîtul cu pretenţii intelectuale.

Iar dacă asta ne propune opoziţia liberală, cotiugi cu pretenţii de trăsură, nu, mersi. Dejecţia nu devine mai puţin infectă dacă e ambalată în cutii galben-albastre.

Lucian POSTU

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments