Zeci de boschetari au fost ridicaţi din zona căii ferate pentru evitarea accidentelor feroviare [VIDEO UPDATE]

0
414

Panica vineri la primele ore ale dimineţii printre oamenii fără adăpost care-şi fac veacul în apropierea căii ferate. Ofiţeri din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au descins în
locuinţele improvizate ale boschetarilor. Acţiunea a avut dublu scop, pe de o parte evitarea accidentelor feroviare şi pe de altă parte identificarea persoanelor urmărite.

Panica în zorii zilei de vineri printre oamenii fără adăpost care-şi fac veacul în apropierea căii ferate. Zeci de lucrători de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi au luat cu asalt locuinţele improvizate şi clădirile dezafectate din imediata vecinătate a liniei ferate.

Acţiunea poliţiştilor a început la ora 5.00 şi s-a desfăşurat în zona Triunghi CFR Frumoasă, Bariera Ţigarete şi gările de pe raza municipiului Iaşi. Oamenii fără adăpost au fost găsiţi în containere părăsite, în clădiri dezafectate şi chiar în subsolurile Gării CFR.

Majoritatea celor care erau aduşi la  poliţie erau slabi şi murdari şi se vaitau de toate bolile. Două persoane au fost găsite într-o magazie părăsită, delectându-se cu o sticlă mare de alcool la ora
6.00 dimineaţa. Spre surprinderea tuturor, bărbatul a scos din buzunar un teanc de bancnote, chiar dacă susţinea că nu munceşte nicăieri. Mai mult, pentru el munca este extrem de periculoasă.

Un număr de 24 de persoane au fost fotografiate la post. Ulterior, cu ajutorul jandarmilor, oamenii străzii au fost încolonaţi şi transportaţi la Poliţia municipiului Iaşi pentru amprentare.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/28/razie__in_gari_A.flv
{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments