Stăm bine! Mai multe căsătorii, mai puţine naşteri, la Iaşi

0
73

Ieşenii iubesc copiii şi încă mai cred în căsătorie. Aceasta este concluzia care poate fi trasă în urma datelor prezentate de autorităţile locale de stare civilă.

 

Potrivit datelor furnizate de Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi, în primul semestru din acest an, Serviciul de stare civilă a înregistrat 3.939 acte de naştere, 3.475 dintre copii fiind născuţi în unităţile medicale din Iaşi, în alte 451 de cazuri fiind vorba naşteri în străinătate şi 13 adopţii. Dintre cei 3.475 de copii, 1.891 sunt băieţi. În aceeaşi perioadă a anului trecut au fost înregistrate 3.955 de naşteri.

 

În ceea ce priveşte căsătoriile, în 2013 au fost întemeiate 874 de familii, în primele şase luni ale anului, în timp ce, în aceeaşi perioadă a lui 2012, doar 765 de cupluri au ales să-şi unească destinele, 155 dintre căsătorii fiind transcrise în registrele de stare civilă ca urmare a căsătoriei încheiate de cetăţenii români în străinătate.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMitsubishi-ul Evo din “2 Fast 2 Furious” a fost pus în vânzare! Vezi cât costă!
Articolul următorLOVITURA LUI PONTA. Sistemul achiziţiilor publice a fost dat peste cap. MIZA „JOCULUI”: 17 MILIARDE DE EURO
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments