Cum arată cele mai scumpe hoteluri plutitoare din lume

0
93

Hotelurile ecologice plutitoare se numără printre cele mai romantice şi mai căutate destinaţii turistice din întreagă lume, chiar dacă preţul de cazare pentru o singură noapte într-o astfel de construcţie este destul de piperat, notează casadex.ro.

 

 

 

 

Iată un top cu cele mai luxoase şi scumpe hoteluri ecologice plutitoare din lume:

1. În America de Sud, mai exact în Panama, se află hotelul plutitor Punta Caracol, unde o noapte de cazare pentru un cuplu costă aproximativ 578 USD. Hotelul ecologic de pe malul Marii Caraibelor oferă sejururi de neuitat ce includ pachete turistice pline de momente inedite: înot cu delfini, snorkelling, plimbări cu barcă, scuba diving, pescuit, zboruri de agrement cu avioane de mici dimensiuni etc. Hotelul ecologic Punta Caracol oferă cazare în căsuţe plutitoare din bambus, cu acoperiş din frunze de palmier.

2. Lângă Marea Barieră de Corali din Australia se găseşte ReefWorld, primul hotel plutitor ecologic din lume. Dotat cu panouri solare, turbine şi generatoare subacvatice care îi asigura autonomie energetică, hotelul plutitor australian se află la distanţă de două ore de ţărm, într-o poziţie ideală pentru iubitorii sporturilor subacvatice. Cei care nu ştiu să înoate se pot bucură de excursii cu o ambarcaţiune semi-subacvatică ce le permite să vadă de aproape exotică lume a oceanului. Hotelul dispune de opt cabine, un spa subacvatic, un restaurant, un bar şi multe alte facilităţi pentru o vacanţă de neuitat. Preţul pentru o noapte de cazare în hotelul plutitor ReefWorld este de 620 USD/persoană.

3. Oberoi Udaivilas este un fost palat situat pe lacul Pichola din Udaipur, India, transformat într-unul dintre cele mai luxoase şi spectaculoase hoteluri plutitoare din lume. Cazarea în acest loc plin de istorie, cu arhitectură unică, fântâni grandioase şi fresce lucrate manual, porneşte de la 755 USD/noapte. Accesul în hotelul plutitor, cu apartamente decorate în cel mai luxuriant stil, dotate cu piscine private, se face cu ajutorul unei superbe ambarcaţiuni, care transporta turiştii peste lacul Pichola. Cele trei restaurante cu bucătărie indiana şi internaţională din incinta hotelului indian plutitor, câteva spa-uri şi multe alte facilităţi sunt ingredientele necesare unei vacanţe de neuitat. sursa: realitatea.net

 

{gallery}/galerie/iulie/04/hotel{/gallery}

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments