Un fel de mâncare cu originea în Napoli, Italia, a ajuns să fie pe gustul tuturor.
INN ITALIA întruchipează conceptul modern de bistrot internațional al marilor capitale europene în care oamenii de orice naționalitate se simt ca acasă. Un mediu care nu este strict legat de limite geografice dar care se deschide față de lume și către lume. Clientul se găsește învăluit într-o atmosferă caldă în care poate trăi momente unice de relaxare bucurându-se de savoarea diferitelor propuneri gastronomice și oenologice.
Un loc destinat servirii mesei propus într-un spațiu informal, cald, primitor unde atât clientul obișnuit, cât și turistul se pot relaxa și bucura de plăcerea de a gusta mâncăruri delicioase, bine echilibrate și însoțite de băuturile preferate care pot fi vinuri, bere sau alte produse de la bar.
Pentru INN ITALIA cel mai autentic și intim concept de servire al mesei cere ca și spiritul să fie implicat.
Respectând marea tradiție a bucătăriei italiene, propunerile respectă întotdeauna rețetele originale limitând la minim folosirea grăsimilor. Ingredientele sunt achiziționate direct din Italia atunci când nu pot fi găsite la nivel local. Sosurile și garniturile sunt pregătite direct de către bucătari. Oferta include peste 150 de produse culinare. Întotdeauna disponibile.
O atenție deosebită este acordată calității ingredientelor, prospețimii lor, echilibrului rețetelor și a prețurilor de vânzare. Calitatea costă, acest lucru este evident. Dar trebuie oferită la prețul corect. Fără exagerări.
Nu doar mâncare
Atenție la clienți!
Clientul, încă de la intrare, percepe că nu este un simplu client, ci protagonistul.
Localul a fost proiectat pentru el. Pentru a-l face să se simtă în largul său. Un plus: în deplină libertate oricine poate lăsa pe pereți un mesaj, un gând al său, o dorință.
Angajamentul pe care INN ITALIA îl asumă nu este doar de a încânta papilele gustative cu mâncăruri având arome bine echilibrate în cel mai riguros stil italian, ci și de a găzdui clientul într-o atmosferă caldă, primitoare, cât mai familiară cu putință.
Prânzul, cina, sau chiar o gustare consumate în restaurantul/bistrot INN ITALIA reprezintă pentru client un moment de plăcută și savuroasă relaxare, iar pentru staff, momente de reală plăcere în recunoașterea aprecierii clientului.
Pizza de casă
V-am pregătit o rețetă pe care o puteți face acasa, rapid pentru o masă delicioasă în familie – pizza cu șuncă
Pentru blat aveţi nevoie de: 250 de grame de făină, 150 de mililitri de apă, 15 grame de drojdie proaspătă, 30 de mililitri de ulei, jumătate de linguriţă de zahăr, un praf de sare.
Pentru sos aveţi nevoie de: 50 de mililitri de suc de roşii sau passata, un praf de sare, puţin zahăr, piper, oregano şi de usturoi pisat sau un praf de usturoi granule şi puţină paprika.
Pentru pizza aveţi nevoie de şuncă, ardei iute, 300 de grame de mozzarela sau caşcaval, sos roșu.
Pentru început pregătim blatul. În apă călduță se dizvolvă zahărul, sarea și drojdia. Compoziția se pune peste făină și se frământă bine cu ulei până se formează un aluat omogen. Se acoperă aluatul și se pune la dospit într-o zonă cu temperaturi ridicate. După ce și-a dublat volumul, după aproxmativ 30 de minute, aluatul este pregătit să fie întins în tavă. Pentru a ieși un aluat perfect, acesta trebuie ținut câteva ore la frigider.
Sosul pentru pizza trebuie să fie unul special, preferabil pregătit în bucătărie. Pentru sos adăugăm 50 de mililitri de suc de roşii sau passata, un praf de sare, puţin zahăr, piper, oregano şi usturoi pisat sau un praf de usturoi granule şi puţină paprika. Se amestecă bine ingredientele și se pune câteva minute la foc, până dă un clocot.
După ce întindeți blatul cu un făcăleț, acesta se așează în tava unsă cu ulei. Peste blat se pune sosul de pizza și ingredintele. După care se pune mozzarella rasă sau cașcaval și presărați cu oregano. Tava se pune la cuptor unde trebuie să fie 300 de grade C. În maximum opt minute pizza este gata, mai exact când cașcavalul este gratinat.