Oficialii clubului de fotbal,Politehnica Iasi,reactioneaza cu un comunicat de presa la acuzele celor trei arbitri,care au oficiat la meciul de cupa.

0
379

 

 

În legătură cu evenimentele petrecute după partida de fotbal din optimile de finală ale Cupei României, Politehnica Iași – Viitorul Constanța, disputată marți 30 octombrie 2018, de la ora 21,45 și încheiată miercuri, 31 octombrie 2018, după ora 0,30, menționăm următoarele:

Partida s-a disputat în condiții de siguranță maximă, efectivele implicate în asigurarea ordinei în incinta stadionului și în proximitatea bazei sportive acționând în concordanță cu prevederile regulamentare.

Pe întreaga desfășurare a meciului nu au fost produse evenimente care să pună în pericol integritatea sportivilor, oficialilor sau a spectatorilor.

Afluirea și defluirea celor cca. 2000 de spectatori s-a desfășurat în condiții normale, fără evenimente.

La mult timp după terminarea meciului (după ora 1,00), perioadă în care s-au desfășurat acțiunile de presă post partidă (flash – interviuri, conferința de presă, declarații jucători) și  autocarul echipei oaspete a părăsit incinta bazei sportive, iar dispozitivul de jandarmi din vecinătatea vestiarelor a părăsit sectorul, un grup de suporteri a sosit în zonă, cu intentia declarată de a dialoga cu reprezentanți ai clubului și cu membrii staffului echipei, fără a fi vorba de momente de violență sau prezența unor arme albe, cum, în mod eronat, s-a  prezentat în mass-media.  În tot acest timp nu s-a pus problema atentării la integritatea corporală a arbitrilor sau a observatorilor jocului. Reprezentanții clubului, prezenți la dialogul cu suporterii, au fost in contact permanent și cu brigada de arbitri  pentru a avea certitudinea siguranței acesteia în momentul plecării.

Față de situatia semnalata și  dezaprobând faptul că un grup de suporteri a putut intra într-o zonă interzisă accesului publicului, Directorul General al CSM Politehnica Iași a dispus dechiderea unei anchete interne.La finalizarea anchetei vom comunica concluziile.

DIRECTOR GENERAL,

Horia SABO

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments