CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu

0
379
Liviu Dragnea

Social-democrații din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a șefului PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și a secretarului general, Marian Neacșu.

”Noi, și în scrisoarea pe care am făcut-o publică acum o lună și în orice prilej în care am discutat cu cei 28 de colegi care au semnat această scrisoare, nu am avut niciodată intenția de a vota împotriva guvernului nostru. Noi am fost soldați credincioși, serioși ai partidului. Nu o să luptăm împotriva partodului nostru nici în continuare. Asta este o problemă pe care o vom analiza noi și colegii noștri și vom lua deciziile corespunzătoare”, a declarat Marian Neacșu.

La rândul său, Adrian Țuțuianu a precizat că va contesta decizia pe căile statutare ale partidului.

„E un moment dificil pe care îl anticipam. Cred că e o greșeală majoră și decizia de azi nu face altceva decât să arate că în PSD e sancționat delictul de opinie. Eu m-am exprimat în interiorul partidului.  Nu mi-am propus niciodată să ascund lucrurile care nu merg. Cred că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită. Rămâne că timpul să arate dacă noi am avut dreptate sau cei care au votat azi pentru excluderea noastră. Sunt căile statutare, Comisia de etică, Congres și căile juridice. Mă voi consulta cu colegii de la PSD Dâmbovița și voi decide ce avem de făcut în continuare. Două lucruri vreau să fie clare. A vorbi despre problemele unui partid nu înseamnă a fi împotriva partidului. Nici eu, nici domnul Neacșu nu am sprijinit acțiuni împotriva partidului. (…) Niciodată nu am sprijinit vreo acțiune împotriva PSD. (…) Sunt 20 de ani de când am intrat în PSD. Iată că după 20 de ani s-au găsit niște colegi care au spus că nu am servit corespunzător intersele partidului”, a declarat Adrian Țuțuianu.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum a ajuns Windows Defender să fie cel mai sigur antivirus
Articolul următorUdrea A FĂCUT O MIȘCARE-BOMBĂ. PLANUL ei a fost DEZVĂLUIT, dar nimeni nu se aştepta la asta.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments