Cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum! Cum a ieșit din casă adolescenta

0
2437
Cleopatra Stratan

Duse sunt vremurile în care fetița de trei ani cânta versurile ‘Ghiță, te-aștept diseară la portiță’. La 16 ani și 1’80 înălțime, Cleopatra Stratan este o adolescentă frumoasă, care a descoperit hainele sexy și știe cum trebuie să privești spre obiectivul foto pentru o imagine cât mai senzuală. Iată cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum, într-una din rarele ocazii când tatăl său, Pavel Stratan, nu a însoțit-o.

Acum 13 ani, pe când avea doar trei ani, Cleopatra Stratan cunoștea celebritatea cu piesa ‘Ghiță’, dând peste cap topurile muzicale și cântând în concerte sold out. După o lungă absență din industria muzicală, timp în care tânăra din Chișinău a preferat să se concentreze pe școală, anul acesta a revenit în showbiz, cu piesa ‘Te las cu inima’, ajunsă acum la peste 36 de milioane de vizualizări pe You Tube.

Cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum

Cleopatra StratanCleopatra a revenit, însă, nu doar cu aplomb, ci și cu o nouă atitudine. Cu toate că în general preferă ținutele clasice și nu ține să atragă atenția asupra sa cu outfiturile, la VIVA! Influencers Party a uimit pe toată lumea cu poate cea mai sexy apariție a sa de până acum. Artista a atras privirile tuturor cu o pereche de pantaloni negri mulați, purtați cu botine cu toc înalt și o bluză transparentă, toate acestea dublate de o atitudine senzuală în fața aparatului foto. Cleopatra a învățat, se pare, unghiurile care o avantajează și micile trucuri care sporesc senzualitatea în fața obiectivului.

În mod excepțional, la evenimentul VIVA! Cleopatra nu a fost însoțită, ca în majoritatea cazurilor, de faimosul său tată, Pavel Stratan. Spunem ‘în mod excepțional’ pentru că acesta nu-și scapă fiica adolescentă din priviri de obicei. ‘Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și o să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17, 18, 19 ani, dacă copilul e rău, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte’, declara Pavel pentru Libertatea.

Chiar dacă tatăl său nu i-a fost alături la eveniment, Cleopatra nu a venit, totuși, neînsoțită. Artista a fost acompaniată de Radu Sârbu, de la O-zone și de soția acestuia, ambii originari din Chișinău, ca și ea.

 

SURSA www.viva.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentHOROSCOP 10 noiembrie 2018
Articolul următorMedicul român din Belgia care l-a tratat pe tânărul ars, în pragul lacrimilor: ”Era ziua lui”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments